Systemizácia účinných a plánovaných zmien v slovenskom pracovnom práve - Kintler, Jakub, 1979-
Zmeny v Zákonníku práce účinné od 1.9.2011. Plánované zmeny v zákonníku práce od 1.1.2013. Zmeny v zákone o sociálnom poistení účinné od 1.9.2012.