Využitie metódy získanej hodnoty na určenie pokroku v projekte - Kádárová, Jaroslava
Meranie efektívnosti projektov. Metóda získanej hodnoty, ktorá dokáže včas odhaliť riziko prekročenia nákladov alebo nedodržania plánovaného časového horizontu pri realizácii projektu.