Buďte dobrým susedom - Toman, Miloš
Špecializované predajne majú istú výhodu v tom, že sa okolo nich zhromažďujú fanúšikovia z odboru. Nie však vždy a za akýchkoľvek podmienok. Sedem krokov k úspechu. Výhodný nákup nie je všetko. Sociálne väzby sú silnejšie než akciové zľavy. Zaváži osobný kontakt.