K Senovej interpretácii ľudského blaha - Palovičová, Zuzana
Senova analýza vzájomného vzťahu pojmov úžitok, materiálne zdroje, spôsobilosti (capabilities), sloboda a sociálne fungovanie, pretože prostredníctvom týchto pojmov býva vysvetľované ľudské blaho a blahobyt. Vzťah indikátorov, ktoré sú z hľadiska ľudského blaha a blahobytu rovnocenné, alebo existuje dôvod niektorému z nich prideliť prioritu.