Smích, slzy a reklama - Rafajová, Andrea
Televízna reklama s ohľadom na jej umiestnenie a čas. Vplyv televíznej reklamy vloženej do filmu na diváka. Hudba v televíznej reklame. Začlenenie reklamy do kontextu vysielaného filmu. Správny film, správny produkt.