Marketingové plánování - Bohuněk, Bohuslav
Štyri fázy strategického marketingového plánovania. Desať bodov, ktoré by mal strategický marketingový plán obsahovať. Ako zostaviť núdzový plán. Ako zostaviť ročný (taktický) marketingový plán.