K problému tautologickosti v teórii evolúcie - Gálik, Dušan
Tvrdenie o tautologickej povahe princípu prírodného výberu patrí medzi časté argumenty proti vedeckému statusu teórie evolúcie. Náčrt jednej z častých podôb tejto námietky a možná odpoveď opierajúca sa o štruktúru princípu prírodného výberu.