Paušálne výdavky od roku 2013 – prísnejšie pravidlá - Rabatinová, Marcela, 1977-
Od 1.1.2013 by sa mali sprísniť podmienky uplatňovania paušálnych výdavkov u fyzických osôb. Zavedenie maximálnej výšky paušálnych výdavkov. Zrušenie možnosti uplatnenia paušálnych výdavkov pri príjmoch z prenájmu. Zrušenie možnosti uplatnenia paušálnych výdavkov z príjmov autorov za príspevky do novín, časopisov, rozhlasu a TV (ak nejde o umelecký výkon), ktoré sú zdaňované zrážkovou daňou. Praktický príklad.