Sú mestá a obce dobrými podnikateľmi? - Štefánik, Miroslav
Najvyššiemu kontrolnému úradu SR bola novelizáciou Ústavy SR s účinnosťou od 1.1. 2006 rozšírená kontrolná pôsobnosť na všetky verejné prostriedky a majetok územnej samosprávy. Novelizáciou Ústavy SR a následne aj zákona NKÚ SR je mu umožené kontrolovať aj tú časť majetku obcí, ktorí sa stal obchodným imaním.