Účet cudzích prostriedkov a preddavky v rozpočtových organizáciách - Veverková, Ingrid
Špecifiká typické pre rozpočtové organizácie, ktoré sú upravené v zákone č. 523/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p. Ilustračné príklady.