[Možnosti použitia informačných a komunikačných technológií vo výučbe cudzích jazykov] - Dulebová, Irina
Recenzia na monografiu Evy Stradiotovej Možnosti použitia informačných a komunikačných technológií vo výučbe cudzích jazykov. E. Stradiotová pôsobí na Fakulte aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave a zaoberá sa možnosťami využitia internetu vo vyučovacom procese. Monografia je svojou štruktúrou, parametrami, moderným pohľadom i spracovaním textu na veľmi vysokej odbornej úrovni, nakoľko rešpektuje súčasné progresívne tendencie v lingvodidaktike cudzích jazykov a je zostavená s úmyslom skvalitniť a zjednodušiť vyučovací proces.