Rozvoj interkultúrnej komunikácie a kompetencie vo výučbe konverzácie nemeckého jazyka - Kanisová, Zdenka
Význam štúdia cudzích jazykov. Rozvoj interkultúrnej a socio-lingvistickej kompetencie. Výučba konverzácie a realizácia aspektov interkultúrnej komunikácie a kompetencie. Učebný materiál ako prostriedok na rozvíjanie interkultúrnej komunikácie a kompetencie. Didaktické postupy a komunikatívne stratégie pri realizácii stanovených cieľov.