Hodnotenie rizík na pracovisku - Bedlovičová, Danica
Proces hodnotenia rizík je základom a prvým krokom v procese riadenia ochrany zdravia a bezpečnosti pri práci. Povinnosti zamestnávateľa v záujme zaistenia BOZP. Komisia pre posúdenie rizík. Nástroje hodnotenia rizík. Určenie poradia dôležitosti rizík.