Bezpečnostné opatrenia na pracovisku - Bedlovičová, Danica
Po zhodnotení rizík je ďalším krokom zavedenie preventívnych a ochranných opatrení na pracovisku. Spôsoby odstránenia rizík. Jedine zamestnanec psychicky a fyzicky zdravý podá optimálny pracovný výkon, bez toho, aby ohrozil zdravie svoje alebo ostatných zamestnancov.