Emocionálna inteligencia v práci - Rolková, Monika
Rozvinutá emocionálna inteligencia umožňuje ľuďom na pracovisku porozumieť iným ľuďom, rozvíjať vzťahy, konštruktívne pracovať s ľuďmi, zvyšovať pracovný výkon v tímoch a tak zvyšovať výkon celého podniku.