<Der> Interkulturelle Faktor im Deutschunterricht - Adamcová, Lívia
Analýza niektorých dôležitých termínov súčasnej lingvodidaktiky, a to – "interkultúrna komunikácia", " komunikatívna kompetencia", "rečové akty". Dôležité aspekty ústnej komunikácie, hovorenej formy jazyka, fonetického stvárnenia výpovedí, rétorických problémov a pod., ktoré vo veľkej miere ovplyvňujú priebeh komunikácie.