Lexikálna analýza rečových stratégií v oficiálnom príhovore D. Medvedeva - Dulebová, Irina
Jazyková analýza každoročného Posolstva prezidenta Federálnemu zhromaždeniu Ruskej federácie D. Medvedeva, vyjavenie jazykových stratégií a podrobný rozbor použitých lexikálnych prostriedkov. Pragmatický zámer výberu lexikálnych prostriedkov.