Ako si uľahčiť učenie sa cudzieho jazyka - Sztuková, Mária
Dostupné, finančne nenáročné, praktické, ľahko použiteľné pomocné prostriedky a spôsoby, ktoré zefektívňujú vynaloženú snahu, uľahčujú zapamätanie, zabezpečujú zafixovanie vedomostí a sú náročné iba na jedno: na našu naozajstnú chuť naučiť sa cudzí jazyk. Odporučenia, ktoré sú v článku uvedené, sa zakladajú na štandardných, výskumom overených vlastnostiach ľudského mozgu prijímať a naučiť sa nové vedomosti.