Application of HACCP System in Public Catering Organisations - Karkalíková, Marta
Hlavné výhody systému HACCP na poli stravovacích zariadení. Namiesto tradičného HACCP autori ponúkajú elektronický a automatický systém HACCP. Aplikácia HACCP v praxi. Vylepšenie systému HACCP.