Nepriama komunikácia a jazyk politiky - Kozlová, Ľubomíra, 1952-
Charakteristika, znaky a pôsobenie nepriamej komunikácie. Politická komunikácia a jazyk, ktorý je pre ňu typický. Politická korektnosť, ktorá je špecifickým znakom politickej komunikácie.