Štíhlejšia podpora pri bývaní - Hambálková, Jana
V budúcoročnom rozpočte sa štát chystá podporu bývania radikálnejšie okresať. Oproti tomuto roku by malo ísť o škrt na úrovni zhruba 17,5 percenta. Na odskúšané podpory v podobe štátnej prémie v stavebnom sporení a bonifikácie k hypotekárnym úverom sa však siahať nebude. Ako sa vyvíja podpora bývanie. Podpora nájomných bytov klesá.