Prehodnotenie systému PCT a návrhy na jeho zlepšenie - Hladká, Ľudmila
Reforma Zmluvy o patentovej spolupráci (PCT), ktorá zásadným spôsobom zmenila konanie o medzinárodných prihláškach. Nové prvky a využívanie systému PCT. Návrhy zmien a zmena legislatívy.