Jozef Murgaš - Komunikácia včera a dnes - Bartošovičová, Marta
História a vývoj komunikačných technológií. Odkaz slovenského vynálezcu a priekopníka rádiotelegrafie, Jozefa Murgaša, bol hlavným obsahom výstavy, ktorá sa konala v Centre vedecko-technických informácií SR (CVTI SR).