O nových kontúrach celkového "obrazu" ÚPV SR má jasnú predstavu - Šípoš, Július
Rozhovor s predsedom Úradu priemyselného vlastníctva SR, Mgr. Ľubošom Knothom. Projekty a strategické plány ÚPV SR na roky 2012-2016. Zvýšenie povedomia o duševnom vlastníctve medzi mladými ľuďmi.