Hodnocení vývoje zaměstnanosti, průměrné mzdy a produktivity práce pomocí shift-share analýzy - Zdeněk, Radek
Posúdenie dynamiky produktivity práce, zamestnanosti a priemernej mzdy v Českej republike pomocou shift-share analýzy.