Otázniky nad obalmi stále ostávajú
Nesúlad zákona o odpadoch s požiadavkami predpisov EÚ opísanými v odôvodnenom stanovisku (porušenie č. 2010/2150) Európskej komisie adresované Slovenskej republike z dôvodu nevyhovujúcej transpozície smernice Erurópskeho parlamentu a Rady 94/62/ES z 20. decembra 1994 o obaloch a odpadoch.