Importance and benefits of environmental management in the organization - Karkalíková, Marta
Environmentálna politika organizácie. Environmentálny manažment a výhody jeho implementácie. EMS - Environmental management system. Program environmentálneho manažmentu v ekologickej spoločnosti. Ciele krátkodobého a dlhodobého programu.