Mestá i obce protestujú, chcú zachovať regionálne trate - Hudec, Marián
Rozhodnutia o rušení regionálnych železničných tratí, ktoré navrhuje ministerstvo dopravy. Stanoviská dotknutých samospráv. Alternatívne riešenia a náklady na samosprávne kraje. Názor odborníka na rušenie regionálnych tratí a nespokojnosť občanov.