Aby ste nemali hlboko do vrecka
Hospodárenie a príprava rozpočtov obecných a mestských zastupiteľstiev. Desať riešení ako znížiť náklady na energie v samospráve. Úspora energie v komunálnej sfére. Tipy a skúsenosti firiem a samospráv.