Ekonomická výkonnost a trh práce v kontextu ekonomické krize: zkušenosti ze zemí Visegradské čtyřky - Tvrdoň, Michal
Analýza vplyvu krízy na ekonomickú výkonnosť krajín V4 a dopad zmeny tejto výkonnosti na fungovanie trhu práce v krajinách V4.