Štylistická signifikantnosť gramatických kategórií substantíva v odbornom texte - Peczeová, Eleonóra
Porovnanie výsledkov analýzy substantíva v slovenskom a nemeckom odbornom ekonomickom texte z hľadiska jeho gramatických kategórií. Kategória pádu ako štylisticky signifikantná morfologická kategória substantíva.