Interferencie v používaní minulých časov v španielčine - Spišiaková, Mária, 1973-
Analýza chýb, ktorých sa dopúšťajú slovenskí študenti pri používaní minulých časov v španielčine. Tieto chyby vyplývajú z interferencií používania slovesného dokonavého a nedokonavého vidu v slovenčine.