Sociálne podnikanie - riešenie v nezamestnanosti - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Možnosti riešenia sociálnych problémov formou vytvárania sociálnych podnikov. Definícia pojmu sociálny podnik. Podstata sociálneho štátu a teória solidartiy. Sociálne zabezpečenie a sociálne systémy.