Komentár k úplnému zneniu zákona o dani z pridanej hodnoty - Jablonková, Zdenka
Systém jednotného trhu Európskej únie (1993) si vyžiadal zavedenie nových pravidiel pre uplatňovanie DPH pri pohybe tovaru medzi jednotlivými členskými štátmi EÚ.