Analysis of income inequality of employees in the Slovak Republic - Sipková, Ľubica, 1962-
Nerovnosť v príjmoch zamestnancov v Slovenskej republike. Kvantilový prístup pravdepodobnostného modelovania príjmov. Modelovanie nediferencovanou Kappa distribúciou.