Prezentácia účtovnej závierky podľa IFRS pre malé a stredné podniky porovnateľné informácie - Ješš, Michal, 1986-
Spôsob prezentácie porovnateľných informácií, významnosť a aký vplyv môže mať neúmyselné alebo úmyselné vynechanie informácii na verné zobrazenie účtovnej závierky.