Implementation of human resource controlling in small and medium-sized enterprises - Soósová, Veronika
Teoretická definícia riadenia ľudských zdrojov. Riadenie funkcií a plánovania ľudských zdrojov. Implementácia riadenia ľudských zdrojov. Metóda BSC - potenciálny nástroj riadenia ľudských zdrojov v malých a stredných podnikoch.