Malá obec má šancu si pomôcť(?) - Žárska, Elena, 1955-
Faktory konkurencieschopnosti a kvalita verejnej správy, ktorej súčasťou je samospráva obcí (municipalita). Analýza pozície a hodnotenie možností samosprávy malej obce.