Krátký pohled na vývoj příjmové nerovnosti na Slovensku - Veselková, Alexandra
Analýza príjmovej nerovnosti - porovnanie SR a ČR. Nerovnosť príjmov vyjadrená Giniho koeficientom - SR a ČR, rok 1988 a 1996. Rozdelenie domácností podľa mesačného ekvivalentného disponibilného príjmu a dynamika zmien v príjmovom rozložení domácností (2005-2010). Rozdelenie osôb v domácnostiach podľa ekvivalentného disponibilného príjmu za mesiac a dynamika týchto zmien (2005-2010).