Ochrana spotrebiteľa ako súčasť aktívnej politiky štátu - Dzurová, Mária
Spotrebiteľ ako subjekt ochrany v politike Európskej únie. Spotrebiteľská politika a jej štruktúra. Spotrebiteľské povedomie. Stratégia spotrebiteľskej politiky 2007-2013. Ochrana spotrebiteľa na vnútornom trhu. Prieskum znalosti spotrebiteľských práv v SR. Swot analýza.