Európska spoločnosť, jej právne východiská, historický vývoj, charakteristika, spôsoby založenia, výhody a nevýhody - Porvazníková, Barbora
Historický vývoj a právne vymedzenie európskej spoločnosti. Jej charakteristika. Vznik a spôsoby založenia európskej spoločnosti. Vznik európskej spoločnosti holdingového typu. Výhody a nevýhody európskej spoločnosti.