Transfer a zdieľanie znalostí pre rozvoj regiónov - Kalinová, Gabriela
Udržateľnosť rozvoja vidieckych regiónov ako rozvoj ľudí, smerujúcich k sociálnej súdržnosti, hospodárskej konkurencieschopnosti a stability, efektívneho využívania zdrojov a hospodárskeho rozvoja, zachovania biodiverzity a ekosystému.