Model multiplikátora - akcelerátora a cykly zásob - Jurga, Rastislav
Cykly zásob v modeli multiplikátora - akcelerátora. Model multiplikátora - akcelerátora možno utvoriť aj pre investície do zásob (obežný kapitál).