Analýza percepcie urbánneho prostredia ako základ marketingovej stratégie orientovanej na rezidentov - Matlovičová, Kvetoslava
Marketing územia orientovaný na obyvateľov územia. Vytvorenie takzvanej preferenčnej mentálnej mapy, ktorá spolu s komparáciou vnímania ďalších hodnotených atribútov, môže tvoriť základ pre klientsky orientovaný manažment územia. Prípadová štúdia mesta Prešov.