Nástroje posilňovania finančnej stability EÚ - Nováčková, Daniela
Pojem eurokríza. Dôvody vzniku eurokrízy. Právne nástroje pre správne fungovanie menovej únie. Pakt Euro Plus. Slovenské opatrenia na posilnenie rozpočtovej disciplíny.