Sociálna ekonomika ako priestor pre aktívne starnutie - Pongráczová, Eva, 1971-
Sociálna ekonomika a sociálne potreby spoločnosti. Sociálna ekonomika a jej nástroje, ktoré prinášajú možnosti ako napomôcť k aktívnemu starnutiu, a tak predísť sociálnemu vylúčeniu obyvateľov staršej vekovej kategórie.