<The> Analysis of Concentration of Slovak Banking Sector - Brezina, Ivan, 1963-
Meranie koncentrácie, najpoužívanejšie kvantitatívne metódy pri analýze trhu. Sektorová koncentrácia. Indikátory merania absolútnej koncentrácie. Slovenský bankový sektor.