Sovietski maršali - priebeh a výsledky druhej svetovej vojny - Škvrnda, František
Uvažovanie o sovietskych maršaloch a ich vplyve na priebeh 2. svetovej vojny i po nej - stručné nahliadnutie do histórie. Ide skôr o sociálno-filozofický a vojensko-sociologický pohľad.