Následky vstupu Ruskej federácie do WTO na odvetvie ťažby a spracovania medi - Dorokhov, Denys
Svetové zásoby medi, svetové ceny medi - predpoveď ABARE. Štruktúra ťažby medi vo svete. Podiel ruských spoločností na výrobe medi. Najvýznamnejšie pozitívne a negatívne faktory, ktoré ovplyvnia priemysel medi pri vstupe RF do WTO.