Aktuálny vývoj ekonomických vzťahov medzi Albánskom a EÚ - Draková, Silvia
Najvýznamnejšie medzníky vo vývoji ekonomických vzťahov medzi Albánskom a Úniou so zreteľom na vstup Stabilizačnej a asociačnej dohody do platnosti a postupný proces vytvárania oblasti voľného obchodu. Analýza vývoja vzájomných ekonomických vzťahov medzi Albánskom a EÚ. Pozornosť je venovaná najmä vzájomnej zahranično-obchodnej výmene, jej komoditnej štruktúre, tokom priamych zahraničných investícií a perspektívam ďalšieho rozvoja vzájomných ekonomických vzťahov.